fbpx

CDA Roosendaal

Nieuws
CDA KIESLIJST!
13 dec 2021
Vol trots en met enorm veel enthousiasme presenteert het CDA Roosendaal haar kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Met de slogan Dichtbij. gaat het CDA de verkiezingen in. Dichtbij. staat voor bekende namen op de kieslijst, maar ook voor herkenbare thema’s als Wonen. Veilig. en Samen.
Als nummer 1, onze lijsttrekker, is gekozen voor Nicole Roeken (45) Een ervaren raadslid en fractievoorzitter met een grote passie voor de lokale politiek. Ze gaat deze verkiezingen onze mooie lijst aanvoeren. Ze is getrouwd, moeder van 2 kinderen en directeur van een basisschool.
Op nummer 2 staat René van Ginderen (59) op dit moment CDA wethouder. Opgegroeid in de wijk Burgerhout. Is betrokken en heeft altijd aandacht voor wat er speelt in Roosendaal .
Nummer 3 is Sebastiaan Hamans, (29) stafjurist bij de rechtspraak. Geboren en getogen in Roosendaal. Als raadslid is zijn voornaamste aandachtspunt het ruimtelijk domein. Als vrijwilliger actief bij de rechtswinkel in Roosendaal en binnen de Evangelische kerk.
Onze vierde kandidaat is Pieter Smits (48) Hij woont sinds 2015 met veel plezier met zijn vrouw en 3 kinderen in Wouw. Is werkzaam in het familiebedrijf als financieel dienstverlener. Daarnaast is hij vrijwilliger bij het oranje comité en jeugdtrainer bij Cluzona.
Op 5 staat Gerben Jansen (49) Hij is getrouwd en vader van 2 fantastische pubers. Werkt als senior casemanager dementie bij Thuiszorg West Brabant waarbij hij mensen met dementie en mantelzorger begeleidt.
Nummer 6 is Hans de Jong (63) Hij studeerde theologie en bibliotheekwetenschap en werkt voor het bisdom van Breda. Hans is getrouwd en als hobby publiceert hij over kerkhistorische onderwerpen in oa het jaarboek van de Ghulden Roos.
Op 7 vinden we Jacqueline van Ginkel (41). Ze woont en werkt al 18 jaar in Roosendaal. Ze wil in haar werk als zorgverbeteraar de wereld elke dag een beetje mooier maken, zodat we deze goed achterlaten voor onze kinderen.
Op 8 staat Anne Moeniralam (71). Anne is sinds 2019 voorzitter van CDA Roosendaal. Daarnaast is ze vertrouwenspersoon en vrijwilliger binnen de kerk. Eerder was ze werkzaam als docent bij ROC West-Brabant (nu Curio) en als advocaat.
Verderop op de lijst vinden we Wim van Oosterhout terug. Hij zal niet terugkeren als actief raadslid. Op de laatste plaats staat Robert Breedveld. We zijn erg blij dat hij vanuit deze positie graag lijstduwer wil zijn en dat hij het CDA met zijn kennis en zijn netwerk zal blijven ondersteunen.